Werkwijze

Op weg naar meer vitaliteit

Ik werk met verschillende methodieken. Afhankelijk van wat jij wil en wat bij jou past, maken we een keuze. We bespreken de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek of eventueel telefonisch.

Ik werk onder andere met Access Bars, Reiki, spiertesten, Touch for Health, Stress Release, EFT, de MIR methode, EIK methode, visualisatie en Touch of Matrix.

Meestal beginnen we met een Access Bars sessie zodat je kan ervaren wat het werken energie met je doet.  

Tijdens 1 op 1 sessies die uiteraard volledig op jouw persoonlijke vragen en wensen zijn afgestemd, gaan we aan de slag om jouw zelfgenezend vermogen te activeren.

In de meeste consulten werk ik ook met de spiertest vanuit de kinesiologie. Spiertesten is een manier van communiceren met het lichaam waarbij je contact maakt met het onderbewuste. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met deze spiertest. Ik leg je uit hoe de spiertest werkt maar ik laat het je vooral ervaren.

Sommige dingen laten zich niet zo goed uitleggen en moet je gewoon ervaren. Als er een ‘klik’ is en je hebt besloten dat je met mij, het spiertesten en de vele andere mogelijkheden aan de slag wil, kunnen we echt van start gaan.

Alleen jijzelf hebt de sleutel in handen naar een optimale gezondheid en stromende energie. Zou het niet heerlijk zijn om je krachtig, vitaal en energiek te voelen?

Jij hebt zelf alles in je om jouw zelfgenezend vermogen te activeren, om jouw levensenergie weer in beweging te krijgen. Ik help je graag op weg.