Werkwijze

Op weg naar meer vitaliteit

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw gezondheidsklachten en eventuele vragen. Je maakt kennis met de spiertest. Spiertesten is een manier van communiceren met het lichaam waarbij je contact maakt met het onderbewuste. Ik leg je uit hoe de spiertest werkt en laat jou die ook ervaren. Sommige dingen laten zich niet zo goed uitleggen en moet je gewoon ervaren. Als er een ‘klik’ is en je hebt besloten dat je met mij en het spiertesten aan de slag wil, gaan we echt van start.

Als vitaliteits-/bewustzijnscoach ga ik jou niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Jouw lichaam, jouw energiesysteem kan precies aangeven wat het nodig heeft. Je gaat zelf ook steeds beter voelen wat je nodig hebt en waar je behoefte aan hebt, omdat jij je bewust(er) wordt.

Tijdens een bewustwordingstraject, dat op jouw persoonlijke vragen en klachten is afgestemd krijg je inzicht in je klachten. Er ontstaat bewustwording, het onbewuste wordt bewust. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd worden en zodoende kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Gaandeweg het traject kan men meer energie en veerkracht ervaren, de fysieke, emotionele en mentale weerstand wordt verhoogd. De ervaring leert dat de behandelingen vaak gepaard gaan met innerlijke groei en bewustwording.

Als jij bereid bent om naar binnen te kijken en de antwoorden op jouw gezondheidsklachten te vinden, help ik je graag op weg.

Alleen jijzelf hebt de sleutel in handen naar een optimale gezondheid en stromende energie. Zou het niet heerlijk zijn als jij weer straalt en vol levensenergie bent? Jij hebt meer kennis en wijsheid in je dan je zelf denkt.