I ‘m coming out (too..)

Ik geef het toe. Ik ben een zweefteef, een spiri wiri, een geiten wollen sok. Ik beken. Ik ben het allemaal.

Maar ik ben ook nuchter, rationeel, betrokken en down-to-earth. In verbinding met ‘iets groters’ maar ook met beide beentjes op de grond. Noem het zoals je het noemen wil, IK BEN het allemaal. We ZIJN het allemaal.

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam. Daarmee bedoel ik dit: Jij, als mens hebt geen ziel. Je bent een ziel. Je wordt bezield. Als je ziel niet meer aanwezig is, dan ben je dood. Maar je ziel niet. Je ziel blijft altijd bestaan. Je ziel is er altijd geweest en zal er altijd zijn.

JIJ, hier op aarde, bent een levende ziel. A living SOUL in a human body. En je bent hier op aarde om te leren en te genieten. Om je te ont-wikkelen en om tot bloei te komen.

Misschien denk je nu, ze ziet ze vliegen. Dat mag. Dat kan. En als je denkt, ik haak af. Ik ontvolg, ook goed! No affense, even goeie vrienden (of misschien zijn we het nooit geweest).

Ben jij al (ziels)gelukkig?

Het punt is, als mensen zielsgelukkig zijn, zich met hart en ziel voor iets inzetten, een zielsgroot verlangen hebben of zich met hun hele ziel en zaligheid aan hun droom wijden, dan snappen we dat nog wel. Maar het idee dat je een ziel hebt.. of een ziel BENT, dat gaat voor sommige mensen te ver. Dat vinden we te zweverig, te spiritueel.

Dus ben ik een zweefteef? Misschien wel. Maar so what..?

Spiritualiteit betekent voor mij dat je je zielsverlangen leeft en dat je gebruik maakt van je zielskwaliteiten. Dat je het leven leeft waar jouw hart van gaat zingen.. waar jij blij en gelukkig van wordt. Niet wat een ander vindt dat je zou moeten doen maar waar JIJ gelukkig van wordt. Waar je ziel gelukkig van wordt. Dus daarom ..

I ‘m coming out..

I want the world to show.

I got to let it show

Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Een wereld waarin iedereen zijn eigen unieke IK mag zijn en waarin je mag leren van de uitdagingen in je leven. En als jij daar wat ondersteuning in kan gebruiken, wil ik je daar graag bij helpen..

Zo niet, ook goed. Dan kunnen we nog steeds vrienden zijn.

There’s a new me coming out
And I just had to live
And I want to give
I’m completely positive
I think this time around
I am gonna do it
Like you never do it
Like you never knew it
Oh, I’ll make it through

The time has come for me
To break out of the shell
I have to shout
That I’m coming out

I’ve got to show the world
All that I want to be
And all my abillities
There’s so much more to me
Somehow, I have to make them
Just understand
I got it well in hand
And, oh, how I’ve planned
I’m spreadin’ love
There’s no need to fear
And I just feel so glad
Every time I hear

I’m coming out ..