Alles is energie

E=MC2

Wij zijn een met het universum en alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door middel van Einsteins beroemde vergelijking E=Mc2 leverde Einstein het bewijs dat Energie en materie (je lichaam) twee uitdrukkingsvormen zijn van dezelfde (universele) substantie. Oftewel, alles bestaat uit energie.

Jij, je gedachten, je emoties…het bestaat allemaal uit energie.

Elke gedachte en elke emotie heeft een bepaalde energetische lading die van invloed is op je lichaam en je omgeving.
Jouw systeem kan verstoord raken door ‘negatieve’ levenservaringen. Niet uitgedrukte of opgekropte emoties worden opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. In je dagelijks leven kan je hier in eerste instantie misschien (bewust) geen last van hebben, maar je lichaam onthoudt alles (onbewust). Op langere termijn kunnen deze opgekropte emoties echter de oorzaak zijn van eventuele klachten.

Als je emotioneel niet in balans bent of fysieke klachten hebt, is vanuit de Chinese Gezondheidskunde gezien, jouw energiestroom geblokkeerd. Het is vervolgens jouw volmaakte lichaamsintelligentie die jou op verschillende manieren duidelijk probeert te maken dat je naar deze klachten mag kijken. Maar dan moet je de tekenen uiteraard wel (h)erkennen om vervolgens de balans te kunnen herstellen.

Een helingsproces is een bewustwordingsproces. Niet enkel de klacht staat centraal, maar er wordt naar het complete plaatje gekeken. Voor een optimale gezondheid dienst alles in jouw systeem met elkaar in balans te zijn dus zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. 

En dat is waarin ik je kan begeleiden. Onder andere met behulp van de zogenaamde spiertest wordt het onbewuste bewust gemaakt en krijg je inzicht in jouw gezondheidsvragen. Bewustwording is het beginpunt voor herstel.

LUISTER NAAR HET FLUISTEREN VAN JE HART, ZODAT HET NIET HOEFT TE SCHREEUWEN

Of maak een afspraak..