ALLES IS ENERGIE


Alles is energie en alles heeft een zogenaamde trillingsfrequentie. Zo is het menselijk lichaam ook één vibrerende massa. Zelfs de ruimte rondom ons is niet leeg, maar gevuld met hele kleine deeltjes die onze trillingsfrequentie oppakken.

Elke gedachte en elke emotie heeft een bepaalde energie die van invloed is op jouw lichaam èn je omgeving.
Woorden, ideeën, gevoelens, conclusies en reacties hebben allemaal een trillingsfrequentie. Wanneer je iets hebt meegemaakt; iets ogenschijnlijk kleins of een groot trauma, dan kan die energie van wat je hebt meegemaakt zich vastzetten in je systeem. 

Wanneer de energie in je systeem uit balans is, kan dit zich uiten in fysieke, emotionele of mentale klachten maar je kunt het net zo goed terug zien in de omgeving in de vorm van geldproblemen, relatieproblemen of andersoortige problemen.

Negatieve levenservaringen (stress) wordt in de vorm van spierspanning opgeslagen. Hierdoor blokkeert de energiestroom.
Niet uitgedrukte en onbewuste emoties worden letterlijk opgeslagen in het lichaam. Fysieke klachten laten zien wat je (onbewust) voelt. In onderstaande afbeelding is zichtbaar waar en op welke manier de energie zich vastzet en gevoeld wordt. Wetenschapper Candice Peart heeft dit onderzocht.

Je lichaam probeert je dus een seintje te geven, als je emotioneel niet helemaal in balans bent. Het is een natuurlijke manier om het onbewuste bewust te maken.
Maar dan moet je de tekenen uiteraard wel herkennen om ze vervolgens ook te kunnen ontcijferen en de balans te kunnen herstellen.

En dat is waarin ik je kan begeleiden. Met behulp van de zogenaamde spiertest krijg je inzicht in jouw gezondheidsvragen.

Neem jij het heft van jouw leven weer in eigen hand? Maak een afspraak en laat je verrassen.