Access Bars

Full 1
Full 1

Wat is Access Bars?

ACCESS BARS is onderdeel van Access Consciousness™ wat Toegang tot je Bewustzijn betekent.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien, om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Hoe gaaf is dat?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam wil ervaren.

Hoe werkt het?

Tijdens een Access Bars sessie lig je volledig aangekleed ontspannen op je rug op een massagetafel terwijl verschillende punten (bars) op je hoofd worden aangeraakt.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  In deze punten ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad opgeslagen als een patroon.

Door deze punten, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er dus meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Door wat wordt opgeruimd en opgelost tijdens een bar sessie, krijg je meer ruimte en gemak in jouw hoofd, lijf en leven.

Het valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken.

Wist jij dat je zo moeiteloos en gemakkelijk alles los kan laten wat jou belemmert om te ontvangen?

De mantra van Acces Consciousness is dan ook:

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!

All of life comes to me with ease, joy and glory!

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam
en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst,
verlangen, stress en zo veel meer.

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens een Bars sessie?

Bars kan vertaald worden als ‘banen’of ‘tralies’. Door de specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke bar correspondeert met een aspect in je leven waar deze naar genoemd is. In de “controle” bar bijvoorbeeld ligt alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over “controle” opgeslagen.

Er zijn bars voor: het lichaam, genezing, geld, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en minder te ‘doen’.

Wat is het effect van een Bars sessie?

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Quote van Gary Douglas – founder van Access Consciousness

Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Klik hier voor meer informatie over Access Bars kijk ook op de officiële website van Access Consiousness.