Over mij en mijn visie

Wie ben ik?

IK BEN KRACHTIG, VITAAL EN ENERGIEK

Dat is mijn dagelijkse ‘mantra’. Dat is wat ik dagelijks tegen mezelf zeg. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. En dat is wat jij ook elke dag tegen jezelf mag zeggen om je goed te voelen. 

Mijn naam is Marieke Snel-Jongebreur. En verder ben ik de trotse moeder van twee prachtige dochters en getrouwd met Ido.

Een aantal jaar geleden ben ik als gewichtsconsulent/voedingsdeskundige begonnen met mijn praktijk Pondje Geluk(t). Inmiddels heb ik de overstap gemaakt naar Praktijk Energie(k) om als bewustzijns- en vitaliteitscoach vanuit een meer holistische visie mensen te begeleiden naar een vitaal en energiek leven zodat jij weer de meeste krachtige versie van jezelf wordt.

Mijn visie op vitaliteit en gezondheid is dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat alles uit energie bestaat. Voor mij bestaat gezondheid uit meer dan alleen gezond eten en bewegen. Je lijf, je gedachten, je emoties. Het is allemaal energie. En het heeft allemaal invloed op elkaar. Gezondheidsklachten spelen zich niet alleen in je fysieke lichaam af, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Ben jij klaar voor een nieuwe mindset? Wil jij je weer lekker in je vel voelen? En wil jij je weer bruisen van levensenergie? Lees dan nog heel even verder.. of maak gelijk een afspraak.

Breng jouw Levensenergie weer in beweging!

 by Mirjam on Praktijk energie(k)
Super

Mirjam na het ondergaan van een Bars sessie:

Wat een ontzettend bijzondere ervaring was dit zeg. Ik kan het niet goed onder woorden brengen, maar ik heb me me zelden zo diep ontspannen gevoeld als tijdens deze hoofdmassage.

 by Els on Praktijk energie(k)
Super

Els na een Bars sessie:

Wat een bijzondere ervaring was dit. Mijn hoofd voelde na afloop helemaal leeg. Ik had al langere tijd last van mijn nek, maar deze voelt nu veel beter. Heerlijk!