Jij bent de Volmaakte Levensenergie

Geloof jij in wonderen?

Ik wel! JIJ BENT HET WONDER. Een wandelend en ademend wonder!

Ben je het met mij eens dat je niet enkel je fysieke lichaam bent maar dat jij veel meer bent dan je lichaam? Je HEBT een lichaam en je HEBT gevoelens, gedachten en emoties. Maar je BENT ze niet. Je bent veel meer dan dat.

Je BENT bewustzijn. Je bent energie. Je bent een uitdrukking van volmaakte levensenergie. 

Bedenk je dit eens. De energie die dit universum gecreëerd heeft, is de levensenergie die ook door jou heen stroomt. Het is de energie die de planeten in hun baan houdt, die de aarde laat draaien, de zon laat schijnen en die zorgt voor eb en vloed.

Kijk ook maar naar de natuur, naar het wonder van de natuur, naar het wonder dat jij zelf ook bent. Neem een pasgeboren baby of onkruid dat door het asfalt heen breekt of kijk naar een rups die zich ontpopt tot een vlinder. Dat is toch een wonder? Al het leven is ‘bezield’ met volmaakte levensenergie.

De volmaakte levensenergie stroomt ook door jou heen. Jij bent verbonden met deze kracht. De kracht van de natuur. De kracht van jouw eigen natuur. Deze kracht zit ook in jou!

Want jij bent onderdeel van het universum. Je leeft niet alleen in het universum ..het universum leeft ook in jou. Laat dit even tot je doordringen…

Misschien voel je het niet (of niet altijd) maar de volmaakte levensenergie stroomt ook door jou heen, altijd. Je bent je er alleen niet bewust van.

Als jij je bewust wordt van de volmaakte levensenergie die je BENT, van het enorme potentieel wat in jou huist, als jij weer in verbinding bent met de jouw (volmaakte) levensenergie kunnen er wonderen gebeuren. Dan kan jouw levensenergie weer gaan doen, waarvoor het bedoeld is: stromen..als nooit tevoren!

Miracles do happen!