Alles is energie

Waar geef jij je aandacht aan?

Alles wat aandacht krijgt groeit..

‘Alles is energie en meer valt er niet over te zeggen. Stem je af op de frequentie van de realiteit die jij wilt en je kunt geen ander resultaat krijgen, dan die realiteit. Het kan niet anders zijn. Dat is geen filosofie, dat is fysica’. Deze uitspaak is van Albert Einstein.

Alles waar jij je aandacht op richt groeit. Dat is een Universele wet. Het is net als de zwaartekracht.. Je hoeft er niet in te geloven om de wet zijn werk te laten doen. Als jij je aandacht richt op alle ellende die er is, dan voel je je ellendig. Of dit nu je eigen ellende is of de ellende in de wereld en in de media. Door je aandacht erop te richten, vraag je eigenlijk aan het universum: Geef me er meer van. Energie volgt aandacht.

Door je aandacht te verleggen naar gezondheid en schoonheid, word je gezond(er) en heb je meer oog voor de schoonheid die er ook gewoon is. Je krijgt meer oog voor de mooie initiatieven die ontplooid worden en de nieuwe perspectieven die dat biedt Je krijgt meer oog voor de schoonheid van de natuur.. de schoonheid van je eigen natuur. En door jouw verbinding met de natuur, je eigen natuur bevorder jij je eigen gezondheid, als vanzelf.

HOCUS POCUS ..FOCUS

Waar breng jij je aandacht naartoe? Bedenk dat je altijd een keuze hebt. Focus op gezondheid. Focus je op wat je wel wil.

Richt ik me op pijn en lijden? Of richt ik me op het leven dat ik wil leiden? Ben jij de regisseur van jouw leven of laat jij je leven leiden door de omstandigheden en door alles wat je overkomt?

Jij kiest met jouw gedachten waar jij je focus naar toe brengt. Dus focus op wat je WEL wilt. Zie het voor je, VOEL het.. stel je voor dat je dit al bereikt hebt. Dat wat je wenst, zal naar je toekomen. Nogmaals, het is een universele natuurwet. Het kan niet anders..

Is het simpel? Nee, niet altijd.

Werkt het altijd direct? Ja en nee.  Het geeft je altijd een lekkerder gevoel. En soms heeft het tijd nodig.. elke keer mag je weer de focus terugbrengen naar dat wat je wel wilt.

En tot slot is het fijn? Ja, altijd.  Door je aandacht te richten op schoonheid en gezondheid beïnvloed je je gemoedstoestand en je gezondheid. Het doet iets met je, onwillekeurig.

Kijk je bijvoorbeeld liever naar een horror film of naar een lachserie?  Luister je liever naar Heavy Metal of naar het geluid van het ruisen van de zee en zingende vogels?

Waar kies jij voor?

Je hebt een keuze, altijd! Dus verleg je FOCUS.