Waar geef jij je aandacht aan?

‘Alles is energie en meer valt er niet over te zeggen. Stem je af op de frequentie van de realiteit die jij wilt en je kunt geen ander resultaat krijgen, dan die realiteit. Het kan niet anders zijn. Dat is geen filosofie, dat is fysica’. Deze uitspaak is van Albert Einstein.

Ofwel, alles wat je aandacht geeft groeit. Dat is een Universele wet. Het is net als de zwaartekracht. Je hoeft er niet in te geloven om de wet zijn werk te laten doen. Als jij je aandacht richt op alle ellende die er is, dan voel je je ellendig. Of dit nu je eigen ellende is of de ellende in de wereld en in de media. Door je aandacht erop te richten, vraag je eigenlijk aan het universum: Geef me er meer van. Energie volgt aandacht.

Door je aandacht te verleggen naar gezondheid en naar de schoonheid en intelligentie van de natuur, volgt je gezondheid, als vanzelf. Door de juiste focus krijg je steeds meer geloof en vertrouwen in je eigen natuur. Door jouw verbinding met je eigen natuur, jouw oorspronkelijke staat van zijn, volgt jouw lichaam jou op weg naar meer gezondheid. En je begint weer te sprankelen.. zoals de natuur dat ook doet. Uitbundig, krachtig en overvloedig.

HOCUS POCUS.. FOCUS

Dus waar richt jij je aandacht op? Bedenk in ieder geval dat je altijd een keuze hebt.

Richt ik me op pijn en lijden? Of richt ik me op het leven dat ik wil leiden? Ben jij de regisseur van jouw leven of laat jij je leven leiden door de omstandigheden en door alles wat je overkomt?

Jij kiest met jouw gedachten waar jij je focus naar toe brengt. Dus focus op wat je WEL wilt. Zie het voor je, VOEL het.. stel je voor dat je dit al bereikt hebt. Dat wat je wenst, zal naar je toekomen. Nogmaals, het is een universele natuurwet. Het kan niet anders..

Focus op gezondheid. Focus je op wat je wel wilt.

Is het simpel? Nee, niet altijd.

Werkt het altijd direct? Ja en nee.  Het geeft je altijd een lekkerder gevoel. En soms heeft het tijd nodig.. elke keer mag je de focus weer terugbrengen naar je hart, naar jouw oorspronkelijke staat van zijn en mag je je richten op dat wat je wel wilt.

En tot slot is het fijn? Ja, altijd. Door je aandacht te richten op schoonheid en gezondheid, op wat er wel is, beïnvloed je je gemoedstoestand en je gezondheid. Het doet iets met je, onwillekeurig.

Dus Ziek, Zwak en Misselijk of Krachtig, Vitaal en Energiek?

Waar kies je voor?